Sera/Diner

ANTI-PASTI
PANE
Focaccia met olijfolie, balsamico, knoflooksaus en tapenade5,5
Focaccia met olijfolie, balsamico, knoflooksaus en tapenade5,5
OLIVA
Huisgemarineerde knoflookolijven5
Huisgemarineerde knoflookolijven5
CARPACCIO
Carpaccio van in pesto gemarineerde ossenhaas met kappertjes, pitten, rucola en Parmezaanse kaas12,5
Carpaccio van in pesto gemarineerde ossenhaas met kappertjes, pitten, rucola en Parmezaanse kaas12,5
GAMBERI DI COCCO
Grote gepelde en gemarineerde gamba's met een crème van kokos en knol, geserveerd met een bolletje knapperige saffraanrisotto12,5
Grote gepelde en gemarineerde gamba's met een crème van kokos en knol, geserveerd met een bolletje knapperige saffraanrisotto12,5
BURRATA AL POMODORO
Burrata met tartaar van tomaat, basilicumgel en een crunch van lasagneblad11,5
Burrata met tartaar van tomaat, basilicumgel en een crunch van lasagneblad11,5
BEN'S BELLISIMO
Geplukt lamsvlees met crème fraîche van munt, rode ui en rucola op getoaste focaccia12
Geplukt lamsvlees met crème fraîche van munt, rode ui en rucola op getoaste focaccia12
TONNO FRESCO
Tartaar van tonijn met mango, ui, avocado en pittige mayonaise12
Tartaar van tonijn met mango, ui, avocado en pittige mayonaise12
ANTI PASTI MISTI
Een wisselende proeverij, samengesteld door onze chef, met vlees, vis en vegetarische gerechtjes (vanaf 2 personen)14 p.p.
Een wisselende proeverij, samengesteld door onze chef, met vlees, vis en vegetarische gerechtjes (vanaf 2 personen)14 p.p.
INSALATA
INSALATA CON FRAGOLE
Salade met pecorino (kaas), verse aardbeien, amandel en honing-aceto dressingPICCOLO 11,7 | MEDIO 16
Salade met pecorino (kaas), verse aardbeien, amandel en honing-aceto dressingPICCOLO 11,7 | MEDIO 16
Geserveerd met focaccia
ZUPPA
POMODORI
Toscaanse tomatensoep met sour cream en pesto6
Toscaanse tomatensoep met sour cream en pesto6
ZUPPA VERDE
Groene soep van courgette, broccoli, prei, groene kruiden, swirl van room en gerookte zalm8
Groene soep van courgette, broccoli, prei, groene kruiden, swirl van room en gerookte zalm8
CARNE/PESCE
Bij onze vlees en visgerechten kun je verschillende garnituren bestellen, check de bijgerechten!
FILETTO DI SALMONE
Gebakken zalmfilet met mascarpone, verse dille, citrus en gerookte amandel24
Gebakken zalmfilet met mascarpone, verse dille, citrus en gerookte amandel24
MISTO DI PESCE
Pannetje met kokkels, vis en gepelde gamba's in een frisse salsa al burro met verse basilicum24
Pannetje met kokkels, vis en gepelde gamba's in een frisse salsa al burro met verse basilicum24
POLLO PRIMAVERILE
Klein heel kippetje met een knoflookjus, geserveerd met zomerse stamppot van rucola en verse groene kruiden23,5
Klein heel kippetje met een knoflookjus, geserveerd met zomerse stamppot van rucola en verse groene kruiden23,5
ENTRECÔTE
Entrecôte gebakken in eigen vet, geserveerd met een kaarsje van rozemarijn-boter26
Entrecôte gebakken in eigen vet, geserveerd met een kaarsje van rozemarijn-boter26
BISTECCA
Tournedos geserveerd met een jus van gepofte sjallotjes28
Tournedos geserveerd met een jus van gepofte sjallotjes28
BIJGERECHTEN
FRIET
Met mayonaise3,5
Met mayonaise3,5
ZOETE AARDAPPELFRIET
Met truffelmayonaise5
Met truffelmayonaise5
PASTA
met olijfolie en knoflook5,5
met olijfolie en knoflook5,5
HARICOTS VERTS
Met citroen en Parmezaanse kaas5,5
Met citroen en Parmezaanse kaas5,5
SPINAZIESALADE
met spekjes, ei en pittenmix. Wil je de salade vegetarisch? Vraag het ons!4
met spekjes, ei en pittenmix. Wil je de salade vegetarisch? Vraag het ons!4
PASTA
SPAGHETTI CARBONARA A LA NOVI
Pancetta (spek), ei, Parmezaanse kaas, room en oreganoPICCOLO 11,7 | MEDIO 17
Pancetta (spek), ei, Parmezaanse kaas, room en oreganoPICCOLO 11,7 | MEDIO 17
PENNE POLLO FRESCO
Kip met verse broccoli in een romige saus van zongedroogde tomaat, crème fraîche en limoenPICCOLO 11,7 | MEDIO 17
Kip met verse broccoli in een romige saus van zongedroogde tomaat, crème fraîche en limoenPICCOLO 11,7 | MEDIO 17
SPAGHETTI AGLIO E OLIO
Knoflook, olijfolie, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaasPICCOLO 11 | MEDIO 15
Knoflook, olijfolie, rode peper, peterselie en Parmezaanse kaasPICCOLO 11 | MEDIO 15
TAGLIATELLE BURRATA
Pesto-boter, burrata, tomatenconcassé, pittenmix en een crunch van lasagnebladPICCOLO 12 | MEDIO 17,5
Pesto-boter, burrata, tomatenconcassé, pittenmix en een crunch van lasagnebladPICCOLO 12 | MEDIO 17,5
TAGLIATELLE SALMONE
Gegaarde en gerookte zalm in een roomsaus met spinazie en een scheutje witte wijnPICCOLO 12 | MEDIO 17,5
Gegaarde en gerookte zalm in een roomsaus met spinazie en een scheutje witte wijnPICCOLO 12 | MEDIO 17,5
SPAGHETTI VONGOLE
Venusschelpen, olijfolie, knoflook, tomaat, rode peper, verse peterselie en witte wijnPICCOLO 13 | MEDIO 19
Venusschelpen, olijfolie, knoflook, tomaat, rode peper, verse peterselie en witte wijnPICCOLO 13 | MEDIO 19
SPAGHETTI ALFREDO
Gebakken gamba's in een roomsaus met knoflook, chilivlokken en Parmezaanse kaasPICCOLO 13 | MEDIO 19
Gebakken gamba's in een roomsaus met knoflook, chilivlokken en Parmezaanse kaasPICCOLO 13 | MEDIO 19
RISOTTO FRUTTI DI MARE
Risotto met saffraan en verse zeevruchtenPICCOLO 13 | MEDIO 19
Risotto met saffraan en verse zeevruchtenPICCOLO 13 | MEDIO 19
TAGLIATELLE BISTECCA
Aglio e olio met diamanthaas, spinazie, champignon, paprika en uiPICCOLO 13 | MEDIO 19
Aglio e olio met diamanthaas, spinazie, champignon, paprika en uiPICCOLO 13 | MEDIO 19
RAVIOLI FORMAGGIO DI CAPRA
Deegkussentjes gevuld met geitenkaas, in mandarijn-sinaasappelsaus, met knapperige chili-olie, pompoenpitten en rucolaPICCOLO 13 | MEDIO 19
Deegkussentjes gevuld met geitenkaas, in mandarijn-sinaasappelsaus, met knapperige chili-olie, pompoenpitten en rucolaPICCOLO 13 | MEDIO 19
LASAGNA
Huisgemaakte ragù, bechamelsaus, mozzarella en Parmezaanse kaasPICCOLO 13 | MEDIO 19
Huisgemaakte ragù, bechamelsaus, mozzarella en Parmezaanse kaasPICCOLO 13 | MEDIO 19
DOLCI
TIRAMISÙ
Huisgemaakt en geserveerd in een weckpotje7
Huisgemaakt en geserveerd in een weckpotje7
TORTA AL LIMONE
Limoen-roomtaart met een frisse bodem van boterkoek en zoetzure watermeloenblokjes8,5
Limoen-roomtaart met een frisse bodem van boterkoek en zoetzure watermeloenblokjes8,5
SCROPPINO
Citroensorbetijs, prosecco en vodka7,5
Citroensorbetijs, prosecco en vodka7,5
FRAGOLA CONGELATO
Bevroren bavarois van luchtig aardbeienijs met basilicum, besprenkeld met olijfolie en zwarte peper, afgetopt met gemarineerde aardbeien7
Bevroren bavarois van luchtig aardbeienijs met basilicum, besprenkeld met olijfolie en zwarte peper, afgetopt met gemarineerde aardbeien7
BAMBINI
Voor de kleintjes
POMODORI
Tomatensoepje4
Tomatensoepje4
PASTA
Kies een van de piccolo pasta’s
Kies een van de piccolo pasta’s
PANNENKOEK MET...
Stroop en poedersuiker4,5
Stroop en poedersuiker4,5
FRIETJES MET…
Kroket of frikandel en mayonaise6,5
Kroket of frikandel en mayonaise6,5
SCHATKISTJE
Ijsje met een klein cadeautje3,5
Ijsje met een klein cadeautje3,5