Vernieuwende horeca in Italiaanse vorm gegoten:

een Gran Caffè!

Na een periode van stevig klussen, verbouwen, schilderen en uiteindelijk aankleden, opende NOVI in december 2014 voor het eerst haar deuren.  De (mediterrane) zon moest terug komen in het pand aan de Oude Markt 2!

Met een team van vertrouwde en nieuwe collega’s zijn we samen aan deze uitdaging begonnen, met een duidelijke visie: een Italiaans grand café, waar je zowel wat kunt eten, maar waar je ook alleen een kopje Manetti-koffie of Peroni biertje kunt nuttigen. Daarnaast willen we voor een brede doelgroep onderscheidende gastvrijheid bieden. Dus van jong tot oud, van student tot arts, docent of ambtenaar; vriendelijkheid, oprechtheid en attent zijn, is waar een ieder blij van wordt.
Deze waarden vind je niet alleen terug in onze mensen, maar ook in onze producten, die met zorg worden geselecteerd en gepresenteerd, waardoor ze op zichzelf staand al prachtig en smaakvol zijn.
Om het aanbod voldoende divers te laten zijn en daarmee een groot publiek aan te spreken, vergeten we onze eigen culinaire roots niet en zal ook de Nederlandse keuken binnen ons aanbod vertegenwoordigd blijven;
dus bitterballen en uitsmijters worden ook met liefde bereid.